fbpx
 
 
 

Hva gjør jeg her?

Hvem er jeg?

Å finne seg selv er en viktig del av livet vi alle går gjennom. Slik former vi oss til å bli de menneskene vi er og vi finner ut hva vi virkelig vil oppnå med livet. Du bør finne deg selv du også.

Å finne seg selv

Det kommer en tid i et hvert menneskes liv hvor man begynner å tenke over hvem man egentlig er, og hvem man vil være. Alle går gjennom fasen av å prøve å finne seg selv, finne sin identitet. Dette er spørsmål som er aldeles viktige for oss. Den vi er eller ønsker å bli, vil være med på å forme fremtiden vår.

Mine drømmer

Gjennom oppveksten har jeg alltid villet bli elsket av noen. Jeg har alltid villet være med den jeg liker, den jeg har kjærlighet for. Jeg husker at jeg hadde et ønske om å en gang få en familie. Jeg ville ha en god jobb og karriere. Jeg har alltid ønsket suksess. Jeg skulle også ønske at andre har det bra, for jeg er et godt menneske.

Ting sklidde litt ut. Det er ikke helt som jeg trodde. Verden er ikke så lett. Mennesker er ikke alltid gode mot meg. Jeg føler at jeg prøver så godt jeg kan, men det er ikke alltid jeg kan gjøre alle fornøyd…

Kjenner du deg igjen i noen av beskrivelsene? Du er ikke den eneste!

Hvor er jeg

Forestill deg at du drar til et stort kjøpesenter du aldri har besøkt tidligere. Enten så har du kommet til dette senteret med et mål om å oppnå noe, eller så er du her bare for å få tiden til å passere. Hvis du er her kun for å få tiden til å gå, for å se deg litt rundt, eller rett og slett fordi du ikke har noe bedre å gjøre, vil det være mindre potensial til å få nytte ut av besøket. Det samme gjelder livet ditt. Hvis du går gjennom livet uten noen mål eller mening, vil du en dag ende opp ved dødsleiet og se tilbake og innse hvor lite fordel du har vært til menneskeheten og hvor lite glede du har hatt i livet. Så det første du må gjøre er å innstille deg på at du må finne veien til det du ønsker å oppnå. Nå som du er i kjøpesenteret og vet at du er der for å finne noe, er det første du må gjøre å se på kartet som viser senteret. Det første du ser etter er prikken som sier «Her er jeg», på søken etter å finne veien.

Hva ønsker jeg å oppnå

Når du har funnet ut hvor du er, er det neste steget å finne ut hva du vil finne veien til. I et kjøpesenter er man ofte for å finne noe en har lyst på, med andre ord, noe som gir en form for glede. Selv om det er noe materialistisk man er på søken etter på kjøpesenteret, er det i bunn og grunn for at man tror den tingen vil gi en form for glede. På samme måte er man gjennom livet på søken etter veien som fører til glede og indre ro i sjelen og hjertet. Du er ikke annerledes enn andre hvis du også ønsker å finne veien som leder til indre ro, fred og harmoni i livet, et meningsfullt liv og en lykkelig hverdag.

Konklusjon

En viktig del av livet er å finne seg selv og gjøre seg bevisst på hva som virkelig gir sann glede, og hvordan denne gleden kan oppnås. Du vet innerst inne at du vil ha indre ro og en lykkelig hverdag. Neste steg er da å finne ut litt mer om livet og hva som gir deg gleder, for livet er vel ikke bare en lek?

Neste steg: Er livet bare en lek?
0
Delinger

Liker du artikkelen?

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

0
Delinger